Trine Guldmann

Kategori:

Jobskifte

Virksomhed:

Expanite A/S

Dato:

Expanite, den danske pioner indenfor hærdning af rustfrit stål og titanium, styrker organisationen med ansættelsen af Trine Guldmann som Finance Manager.

Expanite oplever fortsat kraftig vækst, og med ansættelsen af Trine Guldmann som Finance Manager kan virksomheden skabe baggrunden for at accelerere internationaliseringen, udtaler CEO Thomas Abel Sandholdt.

Trine Guldmann er 45 år og uddannet Cand. Merc. Aud. Hun har tidligere arbejdet indenfor revisionsbranchen – og de senere år som Finance Manager/CFO i industrielle og vækstorienterede virksomheder. Hendes forretningsforståelse og solide erfaring vil ikke alene styrke virksomhedens økonomifunktioner, men også den generelle ledelse af virksomheden.

Trine Guldmann får ansvaret for økonomifunktionen globalt herunder Expanites selskaber i Tyskland, USA og Danmark.

Om Expanite teknologien
Det helt centrale ved at udnytte den patenterede proces SuperExpanite til overfladehærdning af rustfrit stål er, at det er muligt at øge materialets overfladehårdhed med op til en faktor 10 og samtidig fastholde eller forbedre korrosionsbestandigheden. Denne metode er unik, da den kan anvendes til austenitisk, ferritisk, martensitisk og duplex rustfrit stål. Emner kan hærdes med meget korte leveringstider – helt ned til få dage – noget som tidligere ikke har været muligt indenfor overfladehærdning af rustfrit stål.

Om Expanite
Expanite A/S blev grundlagt i 2010 af ledende eksperter inden for overfladehærdning af stål og rustfrit stål. Expanite´s hovedkontor ligger i Hillerød og virksomheden har et servicecenter i Ohio, USA og ved Stuttgart i Tyskland. Læs mere på www.expanite.dk

Kontakt
Expanite A/S, Industrivænget 34, 3400 Hillerød, www.expanite.com, Thomas Abel Sandholdt, CEO hos Expanite, 2040 7207, tsa@exapanite.com