Midou Mihoubi

Kategori:

Rund dag

Virksomhed:

Ezector Solutions

Dato:

Han har uddannet i tusindvis af professionelle

---
Midou Mihoubi er fløjet fra luftfart til e-learning. Nu fylder han 60 år fredag 21. juli.

60. Midou Mihoubi, direktør i e-learningvirksomheden Ezector Solutions i København, fylder fredag 21. juli 60 år. En diplomeksamen i Business Studies fra London School Of Foreign Trade i starten af 80’erne førte til en lang karriere i SAS, hvor han blandt andet var ansvarlig for Sales Account i Revenue Information, først i Skandivavien, og senere worldwide. Han blev derefter chef for Løn og Personaleadministration i SAS Danmark. Det sidste job varetog han samtidig med SAS Training, som havde ansvaret for uddannelse af SAS’ medarbejdere, samt samarbejdspartnere i ind- og udland. I løbet af sin karriere i SAS blev det til endnu en uddannelse fra England, nemlig en Executive MBA fra Henley Business School.

SAS Training fik sit eget liv i sommeren 2013, hvor han startede sin egen virksomhed, Ezector Solutions. Virksomheden driver han i dag i samarbejde med dygtige medarbejdere, som har fulgt ham igennem mange år. Ezector Solutions udvikler og implementerer e-learning training, blandt andet til luftfartsselskaber, offentlige kunder og private virksomheder. Målet er at optimere læring ved at disrupte og effektivisere traditionelle undervisningsforløb. Selskabet opererer både i ind- og udland og har betydelig ekspertise i at udvikle programmer på mange forskellige sprog.

Midou Mihoubi interesserer sig meget for den teknologiske udvikling, og hvordan den påvirker læring både i offentlige og private virksomheder. Han har på eget initiativ udviklet programmer om personlig sikkerhed for professionelle rejsende, som i dag anvendes af ikke mindst store, internationale virksomheder, der ønsker at sikre personer i øvre ledelse på forretningsrejsen mod kriminalitet, sygdomme og kulturelle uoverensstemmelser. Andre handler om situationsbestemt ledelse, kriseledelse og hvordan man modvirker korruption og svindel.

Fødselsdagen fejres under private former.