Michael Agerkilde

Kategori:

Jobskifte

Virksomhed:

Genan

Dato:

Genan ansætter ny europæisk produktionsdirektør

Michael Agerkilde, 45 år, Viborg, er per 1. februar tiltrådt som europæisk produktionsdirektør i Genan. Michael Agerkilde har tidligere været ansat i Genan og vender nu tilbage i en ny funktion. Han bliver dermed en del af koncernledelsen i Genan.

Genan er med fabrikker i Viborg samt Dorsten, Oranienburg og Kammlach i Tyskland såvel som Houston i USA verdens største recycler af udtjente dæk. Virksomheden er specialiseret i en række produktionsprocesser, hvorved udtjente dæk kan omdannes til gummigranulat i forskellige størrelser, der fx kan bruges som fyld i kunstgræsbaner eller til gummi, der kan genanvendes til nyproduktion, fx af nye dæk.

Michael Agerkilde skal med ansvar for de europæiske fabrikker sikre optimering af produktionen og implementere en række planlagte operationelle forbedringer.

Michael Agerkilde får desuden ansvaret for dæk-indtag, dvs. modtagelse af udtjente dæk til genanvendelsesformål. Han vil ydermere bistå Genans produktionsansvarlige med teknisk sparring og indspil.

Michael Agerkilde er uddannet fra Ingeniørhøjskolen, Aarhus Universitet, i 1994 og har siden arbejdet med supply chain management, produktudvikling, OEM, design og produktion generelt, dels hos Genan, dels hos en række andre danske og internationale virksomheder.

Han kommer fra en stilling som CEO i SinoScan Group, som er specialiseret i design, konstruktion og produktion af specialfremstillede produkter og komponenter.