Malene Sand Jespersen

Kategori:

Jubilæum

Virksomhed:

COWI A/S

Dato:

Malene Sand Jespersen har 25-års jubilæum i COWI den 1. januar 2017

Malenes karriere i COWI begyndte allerede i 1987-88, hvor hun som studentermedarbejder bidrog til en stor fiskerimasterplan for det danske Fiskeriministerium. Efter arbejde i EU-kommissionens fiskeridirektorat vendte

Malene tilbage til COWI den 1. januar 1992.
Malene har haft en lang og imponerende karriere hos COWI, hvor hun hurtigt gik fra konsulent over projektleder, sektionsleder, afdelingschef og senest til markedschef for en flot og voksende EU-forretning med særligt fokus på miljø-, klima-, energi- og transportområdet.

De seneste 3½ år har Malene været ankerperson på COWIs store "Mainstreaming climate action"-projekt for EU-Kommissionens DG CLIMA. Projektet er et flagskib i implementeringen af EU's ambitiøse mål om at mindst 20 % af EU's budget skal målrettes "climate action" (klimatilpasning og emissionsreduktioner).

Kendetegn for Malene er en stærk faglighed og en forrygende evne til at organisere og levere konsulentarbejde, til at lede og skabe følgeskab og til at indgå og fastholde relationer både til kunder og samarbejdspartnere.

Privat er Malene gift med Erik, som hun også mødte i COWI og har børnene Jacob, Julie og Mathias, der alle tre er fløjet fra reden. Malene deltager årligt i Folkemødet på Bornholm og i mange andre små og store samvær i øvrigt, hvor politik, kunst og holdninger er til debat. Noget som kollegaerne i COWI bestemt også har glæde af ved frokostbordet og i arbejdsdiskussioner.

Jubilæet fejres ved en reception hos COWI i Lyngby torsdag den 5. januar kl. 15:30.