Lone Juul Bilde

Kategori:

Jobskifte

Virksomhed:

Blue Ocean Robotics

Dato:

Som tidligere Kvalitetschef hos Bang & Olufsen, APW Power Supplies, KOMPAN og senest Kold College er Lone Juul Bilde klar til nye udfordringer i robotindustrien. Hun bliver nu del af Business Development teamet hos Blue Ocean Robotics.

Blue Ocean Robotics er glade for at kunne annoncere ansættelsen af Lone Juul Bilde som Project Manager. Lone bliver en del af Business Development teamet hos Blue Ocean Robotics, hvor hendes fokus vil være rettet mod styring af udviklingsprojekter i RoBi-X partnerskaber.

At skabe løsninger og innovation for slutbrugere og nye virksomheder i RoBi-X partnerskaber kræver en særlig forståelse og viden for slut-brugernes behov, og hvorledes en ny løsning kan implementeres og effektivisere produktiviteten og arbejdsmiljøet.

Lone vil udnytte sin mange års erfaring inden for kvalitet- og udviklingsarbejde til at identificere robotteknologiske udviklingsmuligheder og være med til at styre udviklingsprojekter i samspil med RoBi-X partnere. Lone startede sin karriere hos den danske elektronik og design virksomhed, Bang & Olufsen, som projektleder og blev senere leder for kvalitetsafdelingen. Derfra har kvalitet- og udviklingsarbejde løbende været omdrejningspunktet i hendes karriere i virksomheder som APW Power Supplies, KOMPAN og Kold College. Hun har derudover erfaring med opstart af kvalitetssystemer både nationalt og internationalt, hvoraf hun blandt andet har taget del i etableringen af nye fabrikker i både Kina og Tjekkiet.

- Efter nogle år i undervisningsmiljøet føler jeg mig klar til at komme tilbage til ingeniørbranchen og selve udviklingen af nye løsninger til gavn for slut-brugere og virksomheder og her er robotindustrien et spændende og nyt område. Det motiverer mig, at Blue Ocean Robotics er en virksomhed, der udnytter robotteknologi til at forbedre livskvalitet, produktivitet og arbejdsmiljø og dermed er med til at gøre en forskel for slut-brugere og virksomheder i mange forskellige industrier. Jeg ser frem til at være med til at skabe og udvikle nye RoBi-X partnerskaber, hvor jeg herigennem kan bruge min viden inden for kvalitetssikring og projektstyring til at sikre gode udviklingsforløb, siger Lone Juul Bilde, Project Manager.

- Lone har en imponerende baggrund indenfor kvalitets- og udviklingsarbejde både nationalt og internationalt. Hun besidder derfor nogle helt særlige kompetencer inden for kvalitetssikring og produktudvikling, som er essentielle i udvikling af nye robotløsninger, der skal implementeres og anvendes af slut-brugere på tværs af industrier. Vi er derfor glade for at kunne byde Lone velkommen i vores forretningsudviklings team, og vi ser frem til at hun kan være med til at bringe vores RoBi-X projekter til et nyt niveau, siger Henrik Jacobsen, Vice President of Business Development.

Vi byder Lone velkommen til Blue Ocean Robotics.