Jesper Holm

Kategori:

Jubilæum

Virksomhed:

Alfa Laval Nordic A/S

Dato:

Det var det bedste sted i Kolding at få en elevplads

Jesper Holm startede for 25 år siden som elev hos Alfa Laval LKM og har bl.a. to gange været udstationeret i USA

- Alfa Laval LKM var meget eftertragtet og kendt som det bedste sted at få en elevplads i Kolding!

Konstateringen kommer fra Jesper Holm – og han er et godt eksempel på, at det passer, for
1. august er det 25 år siden, at han startede som elev i Alfa Laval.

Han fortæller at der var et godt uddannelsesprogram, og så trak det også op, at der var mulighed for at komme til udlandet. Således fik han mulighed for at arbejde et halvt år i USA.

Jesper Holm er i dag divisionschef med ansvar for salg i Norden af produkter til bl.a. fødevareindustrier og spildevandshåndtering. Og både produktion af fødevarer og rensning af spildevand er områder, som der er stor fokus på og stor vækst inden for.

Undervejs har han været godt omkring i forskellige job og bl.a. andet været kørende sælger, produktchef, salgschef og atter en tur i USA, hvor han i fem år var ansvarlig for service.

Han er glad for de mange varierede opgaver gennem de 25 år, og peger på en fordel ved at skifte rundt i det samme firma:

- Man skal være nysgerrig efter at prøve nye ting - men har også et fast holdepunkt, fordi man bygger videre på nogle af de ting man kan, siger han.

Jesper Holm har fuld fart på i fritiden, hvor han er ungdomsformand for fodboldspillerne i Nørre Bjert IF, han løber, spiller golf og bader i Kolding Fjord året rundt.

Om Alfa Laval
Alfa Laval er en førende global leverandør af specialiserede produkter og procestekniskeløsninger baseret på virksomhedens kerneteknologier inden for varmeoverførsel, separation og væskebehandling.
Selskabets udstyr, systemer og serviceydelser er dedikeret til at hjælpe kunder med optimering af deres processer. Løsningerne hjælper dem til at varme, køle, separere og transportere produkter i industrier der fremstiller føde- og drikkevarer, kemikalier, medicinalvarer, stivelser, sukker og ethanol.
Alfa Lavals produkter anvendes også på kraftværker, ombord på skibe, i olie- og gasindustrien og til spildevandsbehandling, samt til klimavenlige- og køleløsninger.
Alfa Lavals verdensomspændende organisation arbejder tæt sammen med kunder i næsten 100 lande om at fremme deres globale tilstedeværelse. Alfa Laval er noteret på Nasdaq OMX, og opnåede i 2017 en omsætning på over 25,3 mia. kr. Selskabet har ca. 16.400 ansatte verden over.
I Danmark har Alfa Laval en omsætning på knap 4,6 mia. kr., og har 1.800 ansatte, der beskæftiger sig med forskning, produktudvikling, produktion, service, administration og salg. Alfa Lavals danske kunder findes inden for biotek, lægemidler, energi, rensning, levnedsmidler og søfart.