Jens Peter Nielsen

Kategori:

Udnævnelse

Virksomhed:

DGE Group

Dato:

Jens Peter Nielsen udnævnt som International Direktør for DGE Group

Nuværende direktør i DGE Miljø- og Ingeniørfirma, Jens Peter Nielsen (55 år), er pr. 1. januar 2017 udnævnt som International Direktør for DGE Group, hvorfra det overordnede strategiske ansvar for alle DGEs datterselskaber i Skandinavien og Baltikum ligger placeret.

Med udnævnelsen af en international direktør styrker DGE sit internationale fokus, hvor en målrettet indsats i det tværorganisatoriske samarbejde skal højne gennemslagskraften i alle lokale markeder og derved bidrage til at nå målet om, at DGE Group bliver en af de stærkeste rådgivende miljøvirksomheder på tværs af Skandinavien og Baltikum.

Vi er meget glade for, at Jens Peter har sagt ja til denne for DGE meget vigtige opgave, som, vi er overbeviste om, vil komme til at få en uvurderlig betydning for selskabets fortsatte integration både fagligt og kulturmæssigt, udtaler CEO og ejer af DGE Group, Poul Erik Jensen.

En rutineret direktør
Jens Peter Nielsen har mere end 25 års erfaring inden for miljørådgiverbranchen, og har tidligere beskæftiget sig med internationalt samarbejde i andre organisationer, bl.a. Rambøll og Krüger. Desuden har han i de senere år som direktør for DGE Miljø Øst i høj grad fokuseret på netop samarbejdet i DGE Group, og det er derfor på mange måder en rutineret International Direktør, der sætter sig i førersædet for DGE Group fra årsskiftet.

DGE Group vil fortsat beskæftige sig med miljørådgivning både blandt selskabets nuværende datterselskaber i Danmark, Sverige, Letland og Litauen, men også i forbindelse med de tætte samarbejdsaftaler med virksomheder i Estland, Finland og Norge.

Men med godt 120 medarbejdere, hvoraf mange er højt specialiserede eksperter inden for en række forskellige områder, fra implementering af ISO 14001, rådgivning om bæredygtighed, bygnings-screeninger til in-situ-afværge af forurening, så giver en samlet fokusering os mulighed for at blive endnu bedre til at udnytte vores samlede kompetencer på tværs af koncernen til glæde og gavn for både vores lokale kunder og de internationale kunder, der i større og større grad søger mod os, udtaler den kommende Internationale Direktør, Jens Peter Nielsen, der fortsat vil være tilknyttet kontoret i Skovlunde.

Om DGE
DGE har siden 1985 arbejdet sig frem mod at være en af de førende virksomheder inden for bæredygtig miljørådgivning. 120 medarbejdere på kontorer i Danmark, Sverige og Baltikum løser hvert år opgaver for over 500 offentlige og private kunder. DGE er desuden medejer af Inogen Environmental Alliance; en alliance af 4.300 højt uddannede rådgivere på kontorer i hele verden. Læs mere på dge.dk.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Poul Erik Jensen, CEO, DGE Group
Tlf. 4016 9247

Jens Peter Nielsen, International Direktør, DGE Group
Tlf. 2030 1236