Frank Poulsen

Kategori:

Udnævnelse

Virksomhed:

Simatek A/S

Dato:

Frank Poulsen, cand.scient. og MBA, udpeget som ny CEO for Simatek A/S

Det er med stor glæde, at Simatek A/S præsenterer 47-årige Frank Poulsen som CEO for Simatek A/S fra 1. oktober.

Frank har stor erhvervserfaring fra procesindustrien, herunder forskellige jobs hos SPX siden 2008. I sin seneste stilling var han salgsdirektør med globalt ansvar for salget af spraytørrings- og inddampningsanlæg, komponenter og aftermarked til procesindustrien. Før sit nuværende job var han kommerciel direktør med ansvar for integrationen af de nyligt overtagede Anhydro, E&E og GersternbergSchroder i SPX, og forinden tilbragte han 5 år i Singapore som ansvarlig for salg og markedsføring i Asien. Tidligere bestred Frank ledende salgsstillinger hos APV Homogenizers og Norit Nordic, herunder adskillige års erfaring fra Tyskland og Østrig.

Kenneth Ajslev, bestyrelsesformand i Simatek A/S, ser frem til Franks bidrag til Simateks vedvarende internationale vækst som leverandør af luftfiltreringssystemer til en bred vifte af anlæg, og siger: "Frank har de dokumenterede resultater, den industrielle knowhow og personlighed til at sikre den fortsatte udvikling af vores produktsortiment og organisation, som vores kunder drager fordel af". Han udtrykker også en tak til Philip Moe for sine 6 år som CEO hos Simatek, hvor det lykkedes Simatek at positionere sig til fremtidig vækst.

Frank Poulsen fortæller: "Jeg har samarbejdet med Simatek som leverandør af filtre i mine tidligere stillinger. Simatek er kendt for sine kvalitetsprodukter, og det er et privilegium at få denne mulighed for at stå i spidsen af virksomheden og den videre vækst og service af de mere end 10.500 filterinstallationer i mere end 80 lande".