Frank Lyngsø

Kategori:

Udnævnelse

Virksomhed:

NIRAS

Dato:

NIRAS har udnævnt Frank Lyngsø til ny forretningschef for Pharmaceutical Industry, der leverer GMP-, proces- og facilityydelser til pharma- og life science-industrien i Norden.

Frank har været ansat i NIRAS i 17 år og har de seneste år været markedschef for pharma-området i NIRAS. Frank har dyb indsigt i industrien, har i løbet af sin karriere beskæftiget sig med alle aspekter af rådgivning og har solid erfaring med projektledelse såvel som afdelingsledelse og salgsledelse.

”Kombinationen af Franks mange års erfaringer fra branchen kombineret solide kompetencer inden for rådgivning og stærke relationer til markante kunder i industrien har været udslagsgivende for vores valg,” fortæller direktør for Procesindustri Thomas B. Olsen og fortsætter:

”Vi ser et stort potentiale i at udvide fokus fra primært at dække pharma-industrien til i fremtiden at rumme hele life science-industrien i Danmark. Samtidig ønsker vi at vækste vores engagement i Norge og Sverige. Jeg er sikker på, at vi med Frank i spidsen for Pharmaceutical Industry er godt rustet til at styrke NIRAS’ position på området.

Mere information
Thomas B. Olsen
Senior Vice President,
Process Industry
THBO@NIRAS.dk
+45 3071 3961