Christian Ilsøe

Kategori:

Rund dag

Virksomhed:

AlfaNordic A/S

Dato:

Christian Ilsøe, medejer i AlfaNordic, fylder 60 år 19. marts 2018.

Christian Ilsøe, seniorkonsulent, bestyrelsesmedlem og medejer i konsulentvirksomheden AlfaNordic, fylder 60 år.

I 2011, i en alder af 53, startede Christian, sammen med Thomas Meldgaard Petersen og Henrik Linnemann, konsulentvirksomheden AlfaNordic op i Danmark. Christian er oprindelig uddannet mejeriingeniør, og har senere taget en MA i organisationspsykologi. Han har ikke tidligere været selvstændig, men har over 25 års erfaring i den farmaceutiske industri fra bl.a. Novo Nordisk, og har tidligere arbejdet sammen med Thomas og Henrik i branchen.

I 2015 vinder AlfaNordic Børsens Gazelle som den hurtigst voksende virksomhed i Danmark med en vækst på 3116% på 4 år, og i dag er AlfaNordic et konsulenthus med over 90 ansatte, der dagligt leverer high-end konsulentydelser til flere af de største danske virksomheder inden for den farmaceutiske industri.

Christian har stor del i AlfaNordics succes, og har bl.a. bidraget massivt til udviklingen af uddannelsesområdet i AlfaNordic. Udover stadig at fungere som senior konsulent, sidder han i dag som bestyrelsesmedlem i AlfaNordic A/S og som formand af bestyrelsen i AlfaNordic Academy A/S - et nystiftet selskab i AlfaNordic-koncernen med fokus på GMP-uddannelse.