Bernhard Zürcher

Kategori:

Jobskifte

Virksomhed:

NIRAS

Dato:

Ingeniør Bernhard Zürcher, 53 år, er ansat hos NIRAS som fagleder. Han kommer fra et job som specialist i COWI inden for industri og har også arbejdet som konstruktionsingeniør hos Bascon.

Tidligere i sin karriere arbejdede Bernhard Zürcher som konstruktionsingeniør hos tre forskellige rådgivende ingeniører i Schweiz og var bl.a. ansvarlig for at projektere et stort indkøbscenter midt i Biel i den vestlige Schweiz.

Andre spændende, faglige udforinger har været at projektere stålkonstruktioner og designe samlinger for Skærbækværket i Fredericia - et nyt biomassekraftværk for to kedellinjer – og at stå for de overordnede statiske beregninger af stålkonstruktioner samt 3D-koordinering til en ny forbrændingsovnlinje for KaraNoveren i Roskilde.

Hos NIRAS skal den erfarne konstruktionsspecialist arbejde som fagleder og sparringspartner samt være med til at projektere, kvalitetssikre og granske stålkonstruktioner i projekter som f.eks. Oslo Plads, der er et større byggeri midt i København og 12 nye boligblokke, og rækkehuse samt parkeringskælder i Nordbjerg i den nordlige del af Aarhus.