Asmus Dalsgård Nielsen

Kategori:

Jubilæum

Virksomhed:

Rambøll Olie & Gas Esbjerg

Dato:

Den 1. januar 2017 kan en af den danske offshore-branches helt tunge tekniske profiler, Teknisk Direktør Asmus D. Nielsen, 55, fejre sit 30-års jubilæum hos Rambøll.

Der hersker nemlig uomtvistelig respekt omkring Asmus’ solide faglige kompetencer, både i og uden for virksomheden, hvor han beskrives som ’ingeniørernes ingeniør’. Han er den, de andre ingeniører søger råd hos.
Asmus blev ansat i Rambøll i 1987 som nyuddannet maskiningeniør, og har gennem årene konstant udviklet sine faglige kompetencer og oparbejdet en legendarisk viden om Nordsøen og dens platforme og installationer.

Hans enestående tekniske forståelse gjorde ham i mange år til en dygtig afdelingsleder for procesafdelingen. I 2014 valgte han dog at forlade stillingen og lade sig udstationere til USA for at sætte ansigt på Rambøll og sikre integrationen af en virksomhed, Rambøll havde opkøbt. Efter sin hjemkomst 1½ år senere var Asmus det naturlige valg til en nyoprettet stilling i Rambøll Olie & Gas som Teknisk Direktør, en stilling hvor hans tværfaglige viden og metodiske evner fortsat vil blive anvendt til at styrke og dele Rambølls samlede viden og kompetencer.