Karrierepanel

Artikler (23)

Bliver jeg sorteret fra som arbejdsløs?

Vend din ledighed til en fordel, opfordrer erhvervspsykolog Edith Kahlke i sit svar - f.eks. at du kan tiltræde øjeblikkeligt.

3. jul 2013

Hvordan forhandler jeg mig til en bedre løn?

Får du lige så meget som dine kolleger? Grundig forberedelse er vigtig inden lønforhandlingen, påpeger Line Sjøntoft Frederiksen fra IDA.

26. jun 2013

Hvordan får jeg min leder til at give mig efteruddannelse?

Find tre gode argumenter for, hvordan din faglige udvikling kan blive til gavn for virksomheden, lyder et af rådene fra Jobfinders karrierepanel.

19. jun 2013

Hvordan bliver jeg leder?

Tre ud af fire ledere rekrutteres internt i virksomheden, så det er et godt sted at begynde, råder Jeanette Svendsen fra Jobfinders karrierepanel i sit svar.

12. jun 2013

Hvilke personlige kompetencer er vigtigst?

Som jobansøger gælder det om at fremhæve de personlige kompetencer, som man vurderer, at virksomheden får brug for, råder Edith Kahlke i sit svar.

5. jun 2013

Hvad skal en effektiv karriereplan indeholde?

Jeanette Svendsen fra Jobfinders karrierepanel forklarer i sit svar, hvordan coachingmodellen SMART kan bruges til at komme hele vejen rundt i sin karriereplan.

29. maj 2013

Hvad er den hyppigste fyringsgrund?

Hvor let er du at lede? Det opfordrer Edith Kahlke i sit svar fagspecialister til at tænke over, for ofte er det manglende samarbejdsevner, der fører til fyring.

22. maj 2013

Hvordan skriver jeg en 'spot on' uopfordret ansøgning?

Find først ud af, om virksomheden har opslået et job. Sender du en uopfordret ansøgning, skal den være personlig, specifik og motiveret, råder Marie Arildsen, afdelingsleder for rekruttering i Grundfos.

26. apr 2013

Hvad skal jeg huske til jobsamtalen?

Tænk på virksomhedens behov og brug en ven som sparringspartner, når du forbereder dine svar, lyder nogle af rådene fra Edith Kahlke fra Jobfinders karrierepanel.

8. apr 2013

Hvordan holder jeg modet oppe under min jobsøgning?

Som jobsøger er det vigtigt sideløbende at have gang i aktiviteter, som fylder dig med energi, og hvor du oplever, at du præsterer, lyder rådet fra Jeanette Svendsen fra Jobfinders karrierepanel.

2. apr 2013