Profilanalysen 9 opdateringer

Ingeniørens Profilanalyse 2017

Læs magasinet Profil 2017
Profil 2017

Hvilke danske virksomheder har det bedste – og det værste – image blandt ingeniørerne, som de indbyrdes kæmper om at rekruttere?

Det afslører Ingeniørens Profilanalyse 2017, som viser, hvordan de 111 største ingeniørvirksomheder klarer sig inden for 12 måleparametre, herunder Ledelse, Virksomhedskultur, Løn og goder samt Balance mellem familieliv og arbejdsliv, når man spørger 5.196 ingeniører og 1.450 ingeniørstuderende fra Ingeniørens webpanel.

Se listen over de 111 største ingeniørvirksomheders image HER

Artikler (9)

Familieejet milliardsucces fra Udkantsdanmark satser på unge ingeniører og robotter

De lineære aktuatorer til hospitalssenge, hæve-sænke-borde osv. er blevet en økonomisk succes for Linak. Den familieejede virksomhed holder fast i de danske arbejdspladser med udbredt automatisering og drøner 21 pladser op ad Ingeniørens Profil-liste.

30. maj 2017

Grundfos satser på it-talenter: Cloudløsninger og IoT er fremtiden i pumpebranchen

I Bjerringbro er Danmarks store pumpeproducent ved at indstille sig på mødet med rekrutteringsmuren. For der bliver hård kamp om morgendagens digitale talenter, når konkurrenterne hedder Facebook, Google og Apple.

29. maj 2017

Trend: Voksende antal virksomheder tvunget til at hyre ingeniørhjælp udefra

Mange industrivirksomheder er nødt til at hente hjælp fra udviklingshuse, der tilbyder specialiseret ingeniørservice. Dansk Ingeniør Service (DIS) er i dag den største spiller på markedet, hvilket har givet firmaet en rekordplacering i årets Profilanalyse.

26. maj 2017

Virksomhed vader i succes: Hver dag putter over en milliard mennesker et Chr. Hansen-produkt i munden

Få danske virksomheder kan hamle op med Chr. Hansen, når det handler om vækst og at tjene penge. Skarpt teknologisk fokus, verdens største bakteriebank og et blik for globale forbrugertendenser er blandt forklaringerne, mener topchefen, der nu også er i top-20 på Ingeniørens Profil-liste.

24. maj 2017

Universitet overrasker: Haler ind på DTU i Profilanalysen

Aarhus Universitet er årets højdespringer i Ingeniørens Profilanalyse. Fusionen med Ingeniørhøjskolen har styrket de ingeniørstuderendes og ansattes samarbejde med erhvervslivet. Det er med til at gøre universitetet synligt i ingeniørverdenen.

23. maj 2017

En fusion føles som første jul hos ­svigerfamilien

En vellykket fusion handler om at skabe en ny virksomhed på baggrund af de to gamle med fælles mål og ambitioner, bygget på en vilje til at forstå hinanden. Ligesom en ny familie skaber sine egne juletraditioner.

21. maj 2017

Direktør efter storfusion: Et quick fix vil være naiv ønsketænkning

En fælles virksomhedskultur er afgørende, men den kommer ikke af sig selv. Det erkendte rådgiverne Alectia og Niras, da de valgte at slå sig sammen. De hyrede derfor eksterne konsulenter til at kortlægge kultur og værdier i firmaernes byggeridivisioner for at skabe en hovedstruktur, der bevarer det bedste fra begge verdener.

20. maj 2017

Ny Novo-chef: Vi har skuffet mange mennesker

Midt i årtiers største nedtur vinder Novo Nordisk årets Profilanalyse. Ingeniøren mødte koncernchef Lars Fruergaard Jørgensen til en snak om fjendtlig stemning i USA, forskningsbudgetter på skrump, og hvordan selv en barberet aktiekurs kan bringe noget godt med sig.

19. maj 2017

Profilanalysen 2017: Ingeniørerne har talt - Dette er landets bedste ingeniørfirma

For 17. år i streg kårer danske ingeniører virksomhederne med det bedste image i Ingeniørens Profilanalyse. Vil Novo Nordisk løbe med prisen igen, eller har medicinalkæmpen mistet sin førerposition? Læs også, hvilke virksomheder der blev årets højdespringere.

17. maj 2017