Ugens job: Firmaer som Rambøll, Dong Energy og Novozymes har flere ledige stillinger

På ugens liste vælter det med jobs for ingeniører fra forskellige brancher. Eksempelvis kan du finde job som projektleder, konsulent, fagleder, specialist eller meget mere. Tjek Jobfinder.

22. maj 2017

Ugens it-job: Flere styrelser og store virksomheder jagter it-chefer, udviklere og dataspecialister - få dage til deadline

Gode jobmuligheder hos efterretningstjeneste, en række af styrelser og firmaer som Siemens, RTX samt Dong Energy. Find jobbet for dig.

19. maj 2017

Ni måder at ødelægge din lønforhandling på

Du skal forhandle løn i dit nye job eller vil gerne have mere i løn og synes måske også, at du fortjener det. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan du spørger. Her er ni måder, du kan skyde dig selv i foden på under en lønforhandling.

18. maj 2017

Profilanalysen: Ingeniørerne har talt - Dette er landets bedste ingeniørfirma

For 17. år i streg kårer danske ingeniører virksomhederne med det bedste image i Ingeniørens Profilanalyse. Vil Novo Nordisk løbe med prisen igen, eller har medicinalkæmpen mistet sin førerposition? Læs også, hvilke virksomheder der blev årets højdespringere.

17. maj 2017

Disse virksomheder har flest ledige jobs lige nu

Månedens listen over de firmaer, der har allerflest jobopslag på Jobfinder. Find ud af, hvilke nye navne der har fået en plads i top ti.

17. maj 2017

Personligheden sikrede jobbet hos Siemens: Jeg øvede mig hjemmefra

Din faglighed kan bringe dig i finalefeltet blandt jobansøgerne, Men når Siemens ansætter, er det personligheden, der i sidste ende gør udslaget. Det vidste Kenneth Ravn, som havde forberedt sig på netop det.

16. maj 2017

Tre ting, som får arbejdsgivere til at tænde på din LinkedIn-profil

Hvis din LinkedIn-profil skal vække potentielle arbejdsgiveres interesse, handler det om at fortælle, hvad du kan, frem for hvem du er. Her er de tre ting, som en saftig LinkedIn-profil skal indeholde.

12. maj 2017

Rambøll: Unge ingeniører på udlandsophold styrker danske virksomheder

Når ingeniørstuderende læser i udlandet, hjælper det danske firmaer til ny viden og med at tiltrække international arbejdskraft. Derfor uddeler Rambøll igen i år rejselegater til fire heldige studerende.

10. maj 2017

Stort behov for dygtige projektledere i flere brancher - find det rette job for dig

Virksomheder som Energinet, Patienterstatningen, Rambøll Group, GEA Process Engineering og Cowi jagter projekterledere til vigtige positioner. Tjek, om det lige netop er dig, som de søger.

10. maj 2017

Ugens job: Stor ingeniørjagt hos Cowi, Rambøll Group, Forsvaret og mange flere

Listen med ugentlige ingeniørjobs når nye længder. Der er arbejde for robot-, elektronik-, kemi-, automations-, konstruktions-, produktionsingeniører og meget mere.

8. maj 2017