Praktik- og studiejoblisten: Grundfos, Netcompany og Ingeniører uden grænser jagter nye talenter

Månedens liste for studerende tilbyder jobchancer til både kommende ingeniør og it-professionelle. Der er spændende studiejob, praktikpladser og graduate-programmer.

28. jun 2017

4 tips til at gå glad fra arbejde hver dag

Tager du ofte dig selv i at brokke dig over dit arbejde? Drop brokkeriet og afslut hver arbejdsdag med et smil. Jobfinder giver dig fire tips til at smutte fra arbejde med overskud og højt humør.

27. jun 2017

Ugens job: Grundfos, Rambøll, Forsvaret og mange flere store firmaer jagter ingeniører

Der er job for både produktions-, stærkstrøms-, maskin-, udviklingsingeniører, projektledere og meget mere. Find det rette job for dig.

26. jun 2017

Du kan ikke bare kopiere dit CV over på LinkedIn

Selv om LinkedIn går for at være verdens største CV-database, kan du ikke bare direkte copy-paste dit CV til den verdensomspændende hjemmeside.

26. jun 2017

Ugens it-job: Skat og Forsvaret søger nye talenter

På denne uges liste er der ledige stillinger som projektledere og it-specialister. Tjek Jobfinder.

23. jun 2017

Hiv drømmejobbet i hus på under fem minutter

En skarp præsentation er et vigtigt værktøj til jobsamtalen, når du skal sælge dig selv. Karrierekonsulent giver tips til, hvad du bør og bestemt ikke bør gøre, når du på kort tid skal levere en salgstale.

23. jun 2017

Forsker i ledelse: Sådan eliminerer du middelmådigt arbejde

Den gennemsnitlige indsats kan hærge enhver arbejdsplads og i sidste ende true virksomhedens kundegrundlag. Derfor skal chefer være i stand til at bekæmpe den jævne præstation.

22. jun 2017

Disse 15 virksomheder har flest ledige stillinger lige nu

Listen giver dig en top 15 over de mest søgende virksomheder, hvor du fx finder Forsvaret, Siemens, Netcompany, Rambøll og MAN Diesel.

21. jun 2017

Ugens job: Rekordmange ledige job for ingeniører

Ekstraordinært mange virksomheder som NCC Building, Dong, Blue Ocean Robotics, Novo Nordisk, Rambøll, Forsvaret og Siemens jagter ingeniører. Tjek listen for dit drømmejob.

19. jun 2017

Ugens it-job: Behov for udviklere og projektledere i flere store firmaer

På ugens it-liste er der job for både nyuddannede og erfarne it-folk. Netcompany, Foss, Daman, Banedanmark og flere endnu har ledige stillinger.

16. jun 2017