Karriereguide

Artikler (173)

6 små ting, der kan løfte din karriere

Der er mange ting, du kan give din karriere et boost på. Jobfinder giver dig seks ideer til, hvordan du uden meget arbejde kan fremme dine karrieredrømme.

18. sep 2017

Tre tip til at genoplade batteriet - uden ferie

Ferie lader dine batterier op, men hvad gør du, hvis du er løbet tør for energi og overskud, mens der stadig er flere måneder til ferie? Jobfinder har tre gode bud.

14. sep 2017

Stresset? Sådan siger du fra – uden at miste respekt

Jobfinder giver dig fire tip til at takke nej til ekstraarbejde.

11. sep 2017

To trin til at nå din to do-liste

To do-lister laves for at være sikker på, at opgaverne bliver nået i en travl verden. Så hvorfor fungerer de så dårligt for mange af os? Det har en tidligere partner i McKinsey et klart svar på - og en to-trins-løsning til at få to do-listen til at fungere.

7. jun 2017

Få dig en fængende LinkedIn-overskrift

Hvis du ønsker at gøre dig selv interessant for de arbejdsgivere, der jagter nye medarbejdere på LinkedIn, skal du have en stærk overskrift på din profil, Sådan her gør du.

6. jun 2017

Vær bevidst om dit kropssprog, når du giver kritik

Når du skal give kritik til dine kolleger eller ansatte, kan dit kropssprog stå i vejen for, at kritikken bliver modtaget godt. Her er seks ting, du skal være opmærksom på - og en ting, der kan betyde, at du alligevel ikke skal følge nogen af de seks råd.

5. jun 2017

Sådan får du aftalt tid til din nødvendige efteruddannelse

Hvordan får jeg tid til at efteruddanne mig, når jeg altid har så travlt? Planlæg det i god tid og aftal det nøje med din chef, lyder rådet fra karriererådgiver i IDA Morten Esmann.

24. apr 2017

Nyd dit job – fem tegn på, at du er det rette sted

Vi er vant til at få tudet ørerne fulde af, at vi hele tiden skal udvikle os og prøve nyt. Men du kan også tage et bevidst valg om, at du er der, hvor du vil være nu og her – og så nyde det, siger karriererådgiver i IDA Jeanette Svendsen

20. apr 2017

Fremtidens jobsamtale kan starte med din videopræsentation: Sådan gør du

I et jobmarked, der bliver stadig mere internationalt, kan skridtet mellem en jobansøgning og en jobsamtale være et ønske fra arbejdsgiveren om at se dig i en videopræsentation. Her er nogle gode tips til at få dig til at fremstå professionelt

19. apr 2017

Bliv efteruddannet på USAs førende universiteter - gratis

Der er omkring 250 efteruddannelseskurser på otte af USAs topskoler, som du ganske gratis kan følge online. Og der kommer hele tiden nye til. Gå på opdagelse her

6. apr 2017