IT-Talent 12 opdateringer

IT-Talent 2017: Landets bedste it-professionelle

Vi har brug for at hylde hverdagens it-helte for at inspirere danske virksomheder og unge danskere til henholdsvis at vælge de smarteste digitale løsninger i den globale kamp om markederne og til at vælge it-uddannelser.

Derfor har Mediehuset Ingeniøren (Version2, Ingeniøren og Jobfinder.dk) valgt at sætte spotlight på de dygtigste blandt de mange dygtige it-specialister i Danmark ved at kåre Årets IT-talent 2017. Der er i alt tre kategorier, som de nominerede kan vinde i: udvikler, konsulent og projektleder.

Vinderne afsløres i tillægget Årets IT-talent 2017. Her vil man også kunne læse om de samlede vurderinger fra branchen om udviklingen inden for it-faget – både når det handler om, hvad virksomhederne skal vænne sig til, og hvad der kommer til at ske inden for rekrutteringen af it-talenterne.

Læs tillægget Årets IT-talent 2017 HER .

Artikler (12)

Digitale helte skal mane dommedagsprofetier i jorden

Den eksplosive digitale udvikling vil revolutionere verden, som vi kender den. Men bare rolig, det danske samfund vil med sin fleksibilitet og manglende autoritetstro stå stærkt, lyder det fra it-branchen. Digitale forbilleder skal vise vejen.

24. apr 2017

Jagten på it-uddannede tager nye former i 2017

Virksomhedernes higen ­efter attraktive kandidater med it-baggrund er intens, og i 2017 vil digitale rekrutteringsmodeller og øget brug af de sociale ­medier være blandt de metoder, der skal vinde kampen om kandidaterne.

18. apr 2017

De syv vigtigste trends inden for it-faget i 2017

14. apr 2017

Dyrk vores it-helte for at gøde fremtiden

14. apr 2017

Årets it-projektledertalent: Læg de detaljerede planer i skuffen, og hold målet for øje

En god projektleder besidder evnen til at motivere sit team og vise fleksibilitet helt frem til deadline, mener Alice Thode Jensen.

12. apr 2017

Årets it-konsulenttalent: Dyb indsigt i både it og kundens forretning

Med en baggrund i humaniora og it har Erik David Johnson gjort ­lynkarriere inden for kunstig intelligens. I dag brænder han for at punktere hypen og gøre de reelle muligheder for­ståe­lige, for ‘det, vi forstår, accepterer vi lettere’.

11. apr 2017

Årets it-udviklertalent: Man skal have ja-hatten på over for teknologi og nye opgaver

Et unikt talent for at se mønstre og logik, interesse for brugerdelen og en dyb passion for programmering har sat Stefan Jul Gunnersen i en fremtrædende rolle i samlingen af en stor del af Danmarks Statistiks statistikker.

10. apr 2017

IT-Talent 2017: Mediehuset Ingeniøren præsenterer årets dygtigste it-professionelle

I går blev de tre dygtigste it-folk i landet kåret, da Mediehuset Ingeniøren for første gang afholdt konkurrencen IT-Talent. Læs, hvem der vandt for prisen for årets bedste it-udvikler, -konsulent og -projektleder.

7. apr 2017

Direktør i it-firma: Branchen har stærkt brug for it-superhelte

I morgen kårer Mediehuset Ingeniøren de største it-talenter i landet. Konkurrencen er med til at bekæmpe it-branchens største udfordringer ved at hylde hverdagens it-helte, mener CEO og stifter i Netcompany.

5. apr 2017

Jurymedlemmer: Det kigger vi efter, når vi kårer Årets IT-Talent 2017

Deadline nærmer sig for indstillinger til Årets IT-talent 2017. Hvis du kender en, der skal med i favorit-feltet, skal vedkommende blandt andet være up-to-date, kunne se nye muligheder og begejstre sin omverden

13. feb 2017