IT-Talent 18 opdateringer

IT-Talent 2017: Landets bedste it-professionelle

Vi har brug for at hylde hverdagens it-helte for at inspirere danske virksomheder og unge danskere til henholdsvis at vælge de smarteste digitale løsninger i den globale kamp om markederne og til at vælge it-uddannelser.

Derfor har Mediehuset Ingeniøren (Version2, Ingeniøren og Jobfinder.dk) valgt at sætte spotlight på de dygtigste blandt de mange dygtige it-specialister i Danmark ved at kåre Årets IT-talent 2017. Der er i alt tre kategorier, som de nominerede kan vinde i: udvikler, konsulent og projektleder.

Vinderne afsløres i tillægget Årets IT-talent 2017. Her vil man også kunne læse om de samlede vurderinger fra branchen om udviklingen inden for it-faget – både når det handler om, hvad virksomhederne skal vænne sig til, og hvad der kommer til at ske inden for rekrutteringen af it-talenterne.

Læs tillægget Årets IT-talent 2017 HER .

Artikler (18)

Digitale helte skal mane dommedagsprofetier i jorden

Den eksplosive digitale udvikling vil revolutionere verden, som vi kender den. Men bare rolig, det danske samfund vil med sin fleksibilitet og manglende autoritetstro stå stærkt, lyder det fra it-branchen. Digitale forbilleder skal vise vejen.

24. apr 2017

Jagten på it-uddannede tager nye former i 2017

Virksomhedernes higen ­efter attraktive kandidater med it-baggrund er intens, og i 2017 vil digitale rekrutteringsmodeller og øget brug af de sociale ­medier være blandt de metoder, der skal vinde kampen om kandidaterne.

18. apr 2017

2.-pladsen - udvikler: Konkurrencer i machine learning løftede karrieren

Fra en kandidat i produk­tion og ledelse har Frederik Andersen konkurreret og arbejdet sig til chef for data science hos Infomedia.

14. apr 2017

3.-pladsen - projektleder: Fik offentlig it-puma til at spinde som en kattekilling

Kommunal it-projektleder drev it-projekt til succes ved at drage med i marken og sørge for at skære unødvendigt fedt fra softwareplatform.

14. apr 2017

2.-pladsen - projektleder: Min uddannelse som elektriker er det, jeg bruger allermest

En kombination af god ­ledelse, ydmyghed og en fortid som håndværker har givet Roberto Bentsen succes som it-projektleder.

14. apr 2017

3.-pladsen - konsulent: Flyttede Legos kundesystem ud af de tidskrævende Excel-ark

Faglig viden er vigtig, men det centrale er fokus på de mennesker, som skal bruge systemerne, mener it-konsulent Mikkel Weisbjerg Dahl fra Lego.

14. apr 2017

2.-pladsen - konsulent: Passion, nysgerrighed og frie tøjler fik udvikler til at revolutionere hjemmeside

Udvikler hos Debitoor drog nytte af frie udviklingsdage og fik på kort tid reddet virksomheden for store udgifter til eksterne konsulenter og et besværligt CMS-system.

14. apr 2017

3.-pladsen - udvikler: Kommunikation og videndeling skaber resultater

Det betaler sig at dele ud af sine viden, for en udvikler skal holde sig skarp og hele tiden lære nyt. Det mener lead developer og teknisk projektleder i Netcompany.

14. apr 2017

De syv vigtigste trends inden for it-faget i 2017

14. apr 2017

Dyrk vores it-helte for at gøde fremtiden

14. apr 2017