Ugens job: Vicedirektør for godt vejr og maskiningeniør til fadølsanlæg

Gennem Jobfinder kan du komme til at arbejde med bedre vejrudsigter, mere velskænket fadøl og meget mere. Her er nogle bud på nogle af de områder, der trender på Jobfinder for tiden.

Jobfinder har altid mere end 300 aktive stillinger, så man kan som regel finde nogle job med en lidt atypisk karakter.

I denne uge søger Carlsberg en Mechanical Engineer til at arbejde som 'teknisk projektleder med fokus på fadølsudstyr og innovative løsninger til emballager'. Den ideelle jobkandidat skal være udadvendt og i stand til at samarbejde med leverandører verden over.

I den offentlige sektor søger DMI en strategisk og visionær vicedirektør til at få 'ansvar for driften og den fortsatte udvikling af organisationen', så danskerne bl.a. fortsat kan få rettidig og præcis vejrudsigt.

Jobfinder har generelt mange ingeniørjob i den offentlige sektor lige nu. Mulighederne varierer på både stillingstype, kompetencer og arbejdsplads.

Hvidovre Kommune søger en ejendomschef til at passe på mere end 390 kommunale bygninger.

I Kolding Kommune søges en grundvandsmedarbejder til et års barselsvikariat med arbejdsopgaver inden for grundvandskortlægning, LAR-tilladelser og meget mere.

Se desuden disse job i offentlig forvaltning:
Projektleder til plan og teknik.
Fagkoordinator til trafiksignalteamet.
BI konsulent.

Fokus på it-job i energisektoren
Måske forbinder man mest fx vindsektoren med industriel produktion, men faktisk er der også mange it-job at finde inden for grøn energi.
Blandt andet søger Siemens en Software Arkitekt til Wind Farm Control. Også i vindsektoren søger LM Wind Power en Technical Designer til at arbejde med design af vindmøllevinger og kvalitetssikring af samme.
Dong Energy søger en Manager for network and security til arbejde med virksomhedens it infrastruktur.

Nye stillingsopslag i Forsvaret
Synes du, det kunne være spændende at arbejde for Forsvarets Materieltjeneste, har Jobfinder stillinger som hhv. Skibsinspektør og Ingeniør til SEAHAWK helikoptere, som begge udløber snart.
Vil du hellere beskytte Danmark mod cyberangreb, søger Forsvarets Efterretningstjeneste en netværksanalytiker og en it-sikkerhedsspecialist.

Efterspørgsel efter projektledere
Et andet område, hvor der altid er mange stillinger, er projektlederområdet.
Hér søger GEA et par Service Technical Experts til at arbejde med mejeriproduktporteføljet.
Danske VELUX søger en Senior projektleder til produkt- og teknologiudviklingsprojekter.
Endelig søger Prevas en projektleder med fokus på medico og life science.

Seneste job

Assistant Design Manager Arup & Partners Danmark A/S