Ugens job: Driftskonsulent for vandkraft på Grønland

I denne uge byder Jobfinder på flere job på Grønland, mens der også er mange muligheder for konsulenter og rådgivere.

Job i rådgiverbranchen
Jobfinder har mange job lige nu indenfor konsulent og rådgivning. Damgaard Rådgivende Ingeniører er en virksomhed i vækst og søger derfor en Erfaren bygningsingeniør / konstruktør. IGS Rådgivende Ingeniører søger ligeledes en Bygningskonstruktør / Ingeniør.

Hos de store rådgivere er der også mange muligheder:
Rambøll har ledige stillinger inden for flere forskellige områder, bl.a. søger de ingeniører til mekaniske og elektriske installationer.
Orbicon leder efter vejingeniører til Odense eller Aarhus med mod på klimatilpasning og vejprojektering.
Atkins leder efter en Civilingeniør til baneprojekter til signalafdelingen.

Ugens mest aktive virksomheder
Flere virksomheder er lige nu aktive med mange stillinger på Jobfinder. Grundfos har et stort parti studiejob, de skal have besat, bl.a. inden for Natural Science & Technology Development. VELUX har 10 aktive stillinger, heriblandt en Projektleder til Produkt- og teknologiudvikling og en IT Team Lead. Entreprenørkoncernen MT Højgaard har en række lederstillinger indenfor tilbudsgivning i afdelingen Anlæg og Beton.
LM Wind Power skal bruge ingeniører og tekniske specialister, bl.a. en Blade Structural Engineer og en Composite Technology Project Manager.

Job på Grønland
Jobfinder har også forskellige jobmuligheder til dem, der gerne vil arbejde på Grønland. Vil man arbejde inden for byggeriet, så søger Parmagreen en Leder af Nuuk og stedfortræder for den administrerende direktør.
Nukissiorfiit - Grønlands Energiforsyning søger en Driftskonsulent for vandkraft til rådgivning, kvalitetssikring og CSR-arbejde.

Job med krav om særlig ekspertise
Vil du være med til at skabe fremtidens grønne bæredygtige byer, og har du en stærk naturfaglig profil, så søger CONCITO en Chefkonsulent til bæredygtig byudvikling.

Elsker du at udvikle løsninger, der grænser sig til det teknisk mulige? Har du lyst til at være med til at udvikle et af Nilfisk’s strategisk vigtigste produktområder - og en dag se 'dit' produkt i det lokale byggemarked? Nilfisk søger en Udviklingsingeniør til Consumer High Pressure Washers (HPW).

Ugens populære jobopslag
Et af ugens mest populære job finder vi hos COWI, som skal bruge en Specialist i energiplanlægning. Populær er også Chr. Hansens annonce for en Mechanical Engineer.

Seneste job