Arbejdsliv og karriere

Du er ikke så rationel, som du tror

Som den velskolede, erfarne ingeniør eller it-konsulent du er, ved du, at dine beslutninger selvfølgelig bliver baseret på fornuft og fakta. Men gør de nu også det?

24. aug 2016

7 tip til at sparke nyt liv i din karriere

Sommeren er (næsten) slut, og arbejdet er ved at komme op i gear igen. Hvis din karriere er begyndt at knirke lidt, er det et perfekt tidspunkt til at give dig selv en ny start. Læs her hvordan.

23. aug 2016

Ugens Job: Udvikl fremtidens robotsoftware

Firmaer jagter fortsat softwareudviklere. Vil du være med til at udvikle robotsoftware hos Universal Robots A/S eller videreudvikle programmer til billedredigering for professionelle fotografer? Tjek ugens jobliste.

22. aug 2016

Din sidekammerat afgør din succes

En virksomhed bliver betydeligt mere effektiv, når der bliver tænkt over, hvem der sidder ved siden af hinanden på kontoret.

22. aug 2016

Fire tips til at tænde dit team

Amerikansk erhvervsmand og forfatter kalder kommunikation for den afgørende faktor i god ledelse. Jobfinder præsenterer her fire tips til, hvordan du kan inspirere dine medarbejdere.

22. aug 2016

Ledere skal tage ansvar for dårligt samarbejde

Når opgaverne ikke bliver løst godt og effektivt på grund af uro i et team, så er det ikke nødvendigvis lederens skyld. Men det er altid lederens ansvar for at der bliver gjort noget ved. Det mener erhvervspsykolog Camilla Raymond , der er aktuel med bogen ’Luppen på gruppen’.

22. aug 2016

Homoseksuelle tør ikke være åbne på jobbet

To ud af fem homoseksuelle, biseksuelle eller transkønnede oplever ikke, at de kan være åbne omkring deres seksualitet på arbejdspladsen. Helt uacceptabelt, lyder det fra formanden for Ansattes Råd i IDA.

19. aug 2016

Der er langt mellem de sure ingeniør-netværkere

David O. Ravn er et af de IDA-medlemmer, der trives i de fagtekniske netværk. Han så dog gerne, at de var mere åbne for nye medlemmer.

19. aug 2016

Traktorlebber og løse håndled

Mange bøsser og lesbiske oplever stadig at blive diskrimineret på deres arbejdspladser. Har du oplevet det på din nuværende eller en tidligere arbejdsplads? Del din historie.

19. aug 2016

Ugens it-job: Vil du kæmpe mod cybercrime?

Du kan i denne uge søge job som jæger af cyberkriminelle hos Rigspolitiet, som konsulent hos Microsoft eller finde andre spændende opslag. Tjek, om der er et nyt spændende job for dig.

19. aug 2016