Arbejdsliv og karriere

Ugens it-job: Beskyt Danmarks største samling af følsom data eller optimer sikkerheden hos landets største energiselskab?

På dagens liste jagter Skat, Dong, Netcompany, Forsvaret og BEC it-professionelle. Find det rette job for dig.

22. sep 2017

Ung elektronikingeniør udvikler cykler til rumstationer

Der kan være mange veje at gå, når man som studerende vil have praktisk erfaring i en virksomhed. For Jesper Birch Carlsen blev det til flere års parløb med Danish Aerospace Company, da han udviklede en ny motionscykel til ISS.

22. sep 2017

It-virksomheder skuffer: Efteruddannelse og betaling for overarbejde falder fortsat

Tal fra fagforeningen Prosa viser, at it-professionelle kun i begrænset omfang nyder godt af efteruddannelse og andre frynsegoder. Det står i kontrast til det store behov for it-folk, som virksomhederne kæmper om gennem blandt andet personalegoder, mener Prosa. Se diagrammer over frynsegoder.

20. sep 2017

Flere store firmaer søger ingeniører og it-folk på Fyn og i Jylland

På dagens listen finder du job for it-professionelle, naturvidenskabere og ingeniører. Der er bud efter både erfarne fagfolk, nyuddannede og tilbud om studiejob samt praktikpladser til studerende.

20. sep 2017

Store danske virksomheder: Sådan modtager vi nyuddannede

Tre af de virksomheder, der deltager i Ingeniørens Jobtræf 2017, lægger ikke skjul på, at nye kandidater skal have fagligheden i orden for at få job. Men de kigger også efter andre kompetencer

20. sep 2017

Ekspert: Fire tip, som gør dig mere produktiv

Forøget produktivitet er godt for arbejdspladsen og for humøret blandt ledelsen. Jobfinder giver dig fire atypiske tip til at blive mere effektiv.

19. sep 2017

Ugens job: Dong, Krüger, Velux og flere firmaer søger ingeniører

På dagens liste er der job for kemikere, ledere, konstruktører og ingeniørspecialister. Find et job for dig.

18. sep 2017

6 små ting, der kan løfte din karriere

Der er mange ting, du kan give din karriere et boost på. Jobfinder giver dig seks ideer til, hvordan du uden meget arbejde kan fremme dine karrieredrømme.

18. sep 2017

Ugens it-job: Vil du stå for it-sikkerhed i Forsvaret eller have ansvar for datacenter til verdens største neutronkilde?

Virksomheder som Netcompany, BEC, Skat, Dong jagter dygtige it-profesionelle. Deriblandt udviklere, specialister og ledere.

15. sep 2017

Sådan udvikler frynsegoder sig: Orlov og tillidsfulde chefer er fremtiden

Antallet af medarbejdere, der får tilbudt efteruddannelse og fleksible arbejdstider og lokationer, vil vokse fremover. Det mener fagforeningen for ingeniører, naturvidenskabelige kandidater og it-folk, IDA.

15. sep 2017