Arbejdsliv og karriere

Tre dårlige chefvaner, som forpester hverdagen

Nogle fejl plager mange ledere, og det fører til ringere præstationer og dårligere holdfølelse. Derfor er det vigtigt at kunne løse tre typiske udfordringer, som mange møder i arbejdet med deres chef.

12. dec 2017

Ugens job: Rambøll, Sweco, Man Diesel og flere endnu jagter ingeniører

På dagens liste finder du job for ingeniører og naturvidenskabelige kandidater i flere forskellige firmaer. Blandt andet som specialist, projektleder, konsulent og mere endnu.

11. dec 2017

Fire tip til at opdatere dit CV

Det er vigtigt at have et flot og informationsrigt CV, men jobsøgere kan hurtigt overgøre begge ting. Få fire tip til at skrive et CV, der kan bringe dig tættere på drømmejobbet.

11. dec 2017

Ugens it-job: Flere firmaer jagter udviklere og en enkelt it-chef

På dagens liste er der job for både konsulenter, ledere, specialister, arkitekter og udviklere. Find det rette job for dig.

8. dec 2017

3 måder at få dine kolleger til at holde kæft

Taleglade kolleger kan let komme til at afbryde dit workflow, men det kan være svært at få dem til at lukke læberne og lade dig være uden at fornærme nogen. Jobfinder har tre tips til at undgå sure kolleger.

8. dec 2017

Jobsamtale: 5 diskrete signaler afslører, om du får jobbet

Tvivl er en af de værste ubekendte, når du søger arbejde. Jobfinder fremhæver flere faktorer, som kan indikerer, hvorvidt du har imponeret til jobsamtalen.

7. dec 2017

Store konsulenthuse fra hele landet søger ingeniører og it-folk

På månedens liste finder du firmaer som Energinet, Netcompany, Ørsted, Hofor og Rigspolitiet, der alle jagter konsulentkræfter eller dygtige rådgivere. Find det rette job for dig.

6. dec 2017

Øger en god joke dine jobchancer?

Jokes, ironi og sarkasme er muligvis elementer, du skal springe fuldstændig udenom, når du søger job. Spørgsmålet forsøger Jobfinders at besvare med et panel af rekrutteringseksperter.

6. dec 2017

Fem tip til at gå fra arbejde med et smil

Det er vigtigt at gå fra arbejde i godt humør. Både for at have mere overskud og nyde dit arbejde mere. Jobfinder har fem råd til at gå glad fra arbejde hver dag.

5. dec 2017

Tre uventede udfordringer ved at få ny chef

Der kan være flere udfordringer ved at få en ny chef. Få tre tip til at løse problemer, du ofte møder med en ny boss i huset.

4. dec 2017