Disse brandvarme teknologier er på vej til et gennembrud

Mange er død-trætte af ordet Disruption. Måske fordi man kan putte alt og intet ind i det - og det bliver der ved gud også gjort. Jeg så på nettet en tidligere picolo med 'stor interesse for teknologi' sælge foredrag herom ;-)

MEN - uanset terminologien går det jo ikke væk - tvært i mod....

To felter hvor vi vil se store forandringer er home-assistenter og blockchain transaktioner. Men hvad er det for noget?

  1. Home-assistenterne er allerede dagligdag i US med Google Home og Amazon Echo, der sælger som varmt brød. De samler en masse funktioner (musik, spørgsmål fx madopskrifter, ur, timer, bank, indkøb, madbestilling, trafikinfo, kalender...osv) i en device - OG du taler med den! Meget af det findes allerede i telefonen men oplevelsen er alligevel anderledes hjemme i mit køkken. KPMG har lavet denne flotte video vision EVA sidste år - og det er tankevækkende hvor tæt på Google Home allerede er nu: EVA assistent

  2. Blockchain: Prøv at gå ned i regnskabsafdelingen og spørg hvor mange millioner din virksomhed betaler for pengeoverførsler om året (betaling ind fra kunder + ud til leverandører, vekslegebyr og likviditetstab i de dage det tager...) Hvis I lavede en blockchain med jeres leverandører kunne det gøres gratis og lynhurtigt - 'friktionsfrit'. Her forklarer GoldmanSachs Blockchain. Og mon ikke der bliver et element af selvopfyldende profeti når Goldman går ud og promoverer blockchain... Hvad er blockchain?