Niras vil løbe nye medarbejdere op på DHL

Med over 200.000 deltagere er DHL-stafetten det oplagte sted at gøre opmærksom på, at man søger nye kolleger. Det mener Niras, der med fem specialdesignede trøjer, prøver at vække nysgerrigheden hos jobsøgende ingeniører.

30 ledige stillinger har Niras i øjeblikket, og nu tager de utraditionelle metoder i brug for at finde de rigtige kandidater.

Til årets DHL-stafetter, som starter i aften i henholdsvis Aarhus og Odense, vil Niras jagte nye kolleger. Og ingeniørvirksomheden har fået trykt fem forskellige trøjer til at sprede budskabet, fortæller kommunikationspartner Susanne Junge.

»Op til DHL-stafetten var vi blevet enige om, at vi ville supplere vores sædvanlige jobannoncer med noget ekstra. Via en intern konkurrence fandt vi frem til fem slogans, som skal være med til at skabe opmærksomhed om, at der er ledige jobs inden for stort set alle områder i Niras,« fortæller hun.

Overvældende intern succes

At det er blevet til fem og ikke bare ét budskab, skyldes den overvældende succes, som en intern konkurrence skabte.
»
Vi lavede en intern konkurrence om at finde et iøjnefaldende slogan, og folk overdængede os med forslag. Vi fik langt over hundrede, og besluttede faktisk at stoppe konkurrencen før tid. Vi udvalgte fem, som der egentlig skulle være stemt om, men blev i stedet enige om at bruge alle fem og uddelle fem præmier,« fortæller Susanne Junge.

Samtidig har Niras udstyret deres 265 deltagere med flyers, som klæder dem på til at svare på spørgsmål, hvis en joblysten ingeniør skulle spørge ind til mulighederne.