Hvor vil du gerne arbejde? Her er de ti byer med flest ledige ingeniør- og it-job

Aarhus er nr. 2 på top 10-listen over byer med flest ledige ingeniørjob, men ellers er der kun en jysk by mere på listen - og det er ikke Aalborg. Og så er der flere åbninger i Gentofte end Odense. Se listen her

Danmarks hovedstad, Kongens København, er en klar nummer et, når det handler om at trække virksomheder til og dermed naturligt også nummer et, når det handler om at kåre de danske byer med flest ledige stillinger for ingeniører, Cand.Scient'er og it-uddannede.

Præcis nu er det opslået ledige job i København, og det er langt flere end nummer to på top-ti-listen over danske byer med fleste ledige job på Jobfinder.dk.

Nummer to er den midtjyske by Brande, men det er måske ikke helt så overraskende, når det nu er dér, Siemens Wind Power har sit danske hovedsæde.

Ellers præges listen af en række Københavnske forstæder, mens det først er allernederst på en delt tiendeplads med Hørsholm, at vi finder Odense, hvis robot-eventyr ellers forventes at skulle skabe masser af jobåbninger, så mon ikke de kravler op af listen senere på året.

Top-ti-listen over danske byer med fleste ledige job

By Antal jobopslag
1. København 106
2. Aarhus 31
3. Brande 16
4. Søborg 12
4. Allerød 12
6. Kgs. Lyngby 10
6. Gentofte 10
8. Ballerup 9
9. Hillerød 8
10. Hørsholm 7
10. Odense 7