Hold øje med de nyeste job i Østjylland

Jobfinder har job i alle dele af Danmark, og som jobsøger har du mulighed for at fokusere på stillinger i et ønsket område. Her giver vi et udpluk af de seneste job i Østjylland.

Java-udviklere til Defence i Systematic

Systematic søger Flere Java-udviklere til Defence, en afdeling i vækst ifølge virksomheden selv. Brænder du for agil udvikling og mobile udfordringer, så er jobbet sikkert noget for sig.

Velux søger Cost Out Facilitator

VELUX Gruppen har netop slået et opslag op til en Cost Out Facilitator, som har lyst til at bidrage til et nyt team, der arbejder mod 'ambitiøse mål inden for omkostningsbesparelser'.

Erfaren projektleder til Region Midtjylland

Region Midtjylland har gang i en 'række større byggeprojekter på hospitalerne' og søger i den forbindelse en erfaren og energisk projektleder, der skal lede etableringen af it-infrastruktur til flere nybygningsprojekter i regionen.

Vestas søger en electrical reliability specialist

Til Vestas søges en Electrical Reliability Specialist, som skal arbejde med et bredt udvalg af elektriske komponenter til vindmølleturbiner.

Udviklings-/konstruktions Ingeniører til Flindt-Kristensen

Ugens femte og nyeste job i Østjylland finder vi hos Flindt-Kristensen. Virksomheden, der nu beskæftiger 12 medarbejdere, søger Udviklings-/Konstruktions Ingeniører til at være med til at skabe 'industriens stærkeste samarbejdspartner og bæredygtige løsninger i et udfordrende miljø'.

Husk, at du altid kan bruge Jobfinder til at søge job i forhold til den ønskede geografi. Klik her for at se de aktive stillinger i Østjylland.